Reforma zgjedhore, puna rinis me raportim para komisionit parlamentar

Publikuar më: 29/4/2020, ora 16:14
Reforma zgjedhore  1024x576

Reforma zgjedhore, puna rinis me raportim para komisionit parlamentar

Publikuar më: 29/4/2020, ora 16:14

Puna për reformën zgjedhore do të rinisë me një raportim para Komisionit të Posaçëm të Parlamentit, që është vendosur të zhvillohet më 6 maj.

Njësoj si për komisionet e tjera, mbledhja do të zhvillohet online dhe deputetët do të informohen për ecurinë e deritanishme të dialogut në tryezën politike, ku merr pjesë edhe opozita jashtëparlamentare, si dhe mbi punën e bërë nga ekspertët përkatës.

Njoftimin e bëri bashkëkryetari socialist i Komisionit, Damian Gjiknuri. “Pa humbur kohë, në kuadër të Këshillit Politik, pres që bashkë me opozitën jashtëparlamentare të rifillojmë sa më shpejt punën për të arritur dakordësi, mbi çështjet e mbetura pezull në zbatim të rekomandimeve të OSBE/ODIHR”, tha Gjiknuri.