Fotografitë më të bukura të ushqimeve

Përditësuar më: 30/4/2020, ora 16:02

Fotografitë më të bukura të ushqimeve

Përditësuar më: 30/4/2020, ora 16:02

Mijëra fotografi ushqimesh nga 70 vende të ndryshme të botës janë bërë pjesë e një kompeticioni ndërkombëtar fotografish, për të treguar mënyrën se si e sigurojnë njerëzit ushqimin, e përgatisin, e shesin dhe e konsumojnë atë.

Por nga të gjitha 9000 fotografitë pjesëmarrëse në “Pink Lady Food Photographer of the Year”, ajo e disa fëmijëve Rohingya që presin në radhë për të marrë racionin e ushqimit në një kamp refugjatësh në Bangladesh, fitoi çmimin e parë.

Shfletoni galerinë për të parë disa prej fotografive më të bukura që morën pjesë në garë.