Maqedonia e Veriut raporton 4 viktima të tjera nga koronavirusi

Përditësuar më: 30/4/2020, ora 19:05
maqedoni filipce 1024x576

Maqedonia e Veriut raporton 4 viktima të tjera nga koronavirusi

Përditësuar më: 30/4/2020, ora 19:05

Maqedonia e Veriut raportoi 4 viktima të tjera dhe 23 persona të infektuar nga pandemia e koronavirusit në 24 orët e fundit.

Me të dhënat e fundit numri i të prekurve në vendin fqinj shkon në 1465 ndërsa viktimat kanë arritur në 77.

Qytetet më të prekura nga pandemia e Covid-19 janë Shkupi, Kumanova, Tetova, Veleshi etj.