Rrugët më të bukura në botë

Përditësuar më: 30/4/2020, ora 15:03

Rrugët më të bukura në botë

Përditësuar më: 30/4/2020, ora 15:03

Arkitektët shquhen zakonisht për godinat e larta, operat apo urat dhe aeroportet, që i japin formë qyteteve në të cilat ndodhen. Por ndërtimet e jetës së përditshme, janë po aq tërheqëse, kur bëhen me mjeshtëri.

Nga rrugicat piktoreske në, shtigjet historike, e deri te shëtitoret turistike të qyteteve të mëdha, këto janë rrugët më të bukura në botë, përzgjedhur nga CNN.

(Të gjitha fotot: Getty Images)