“Pozat” më të bukura të kafshëve dhe natyrës

Fotografia e një çakalli që ndjek një laraskë u shpall vetëm një prej fotografive fantastike pjesëmarrëse në kompeticionin e këtij viti në Gjermani, “Glanzlichter Nature”. Fotografi të tjera nga bota e kafshëve dhe natyra, janë gjithashtu mjaft interesante, si ajo e një shqiponje që gjuan për peshk, apo portreti i një gorille. Kompeticioni është i hapur për të gjithë, me një pagesë prej 20 euro ndërsa çmimi i parë është 12 mijë euro.

Shfletoni galerinë për disa nga fotot më të bukura pjesëmarrëse.