Plagët e betejës së Berlinit duken ende edhe pas 75 vitesh

Më 8 maj, u festua 75-vjetori i fundit të Luftës II Botërore në Evropë. Për të arritur deri te kapitullimi i Gjermanisë, një pjesë e mirë e Berlinit u shkatërrua. Disa prej plagëve të betejës së zhvilluar treçerek shekulli më parë janë ende të dukshme edhe sot, dhe vijnë përmes një fotogalerie, realizuar nga Clemens Bilan për EPA.