“Fund pandëshkueshmërisë”, Xhafaj: Me drejtësinë e re duhet më shumë guxim

Publikuar më: 10/5/2020, ora 19:39
xhafaj fatmir 1024x576

“Fund pandëshkueshmërisë”, Xhafaj: Me drejtësinë e re duhet më shumë guxim

Publikuar më: 10/5/2020, ora 19:39

Për ish-ministrin e Brendshëm, Fatmir Xhafaj, i cili gjithashtu ka udhëhequr punën për hartimin e ligjeve të Reformës në Drejtësi, kjo reformë duhet të mbrohet nga ndikimet dhe deformimet.  

Përmes një reagimi në Twitter, Xhafaj shkruan se: “Drejtësia e re duhet t’i bëjë ballë korrupsionit dhe krimit si dhe të ndalë abuzimin dhe arrogancën e pushtetit ndaj qytetarëve. Koha për t’i dhënë fund pandëshkueshmërisë. Ata që e duan siç e kishin DJE ta harrojnë! Ajo vdiq. Ata që edhe NESËR e duan si dje, s’paskan kuptuar ende asgjë nga reforma”.