Merr formë stadiumi ri i Partizanit

PARTIZANI STADIUMI I RI frame 799 1100x620

Klubi i Partizanit do të ketë së shpejti stadiumin e tij të ri ku do të zhvillojë ndeshjet si skuadër pritëse. Shtëpia e re e kampionëve të Shqipërisë ka marrë formë dhe është në fazën finale ndërsa e gjithë fasada, tribuna kryesore dhe instalimet e brendshme kanë përfunduar.

Të vetmet gjëra që kanë mbetur janë shtrimi i tapetit dhe vendosja e stolave. Stadiumi i ri i Partizanit do të ketë kapacitet prej 5 mijë vendesh.