Rinis shkolla në disa vende, si po përshtaten fëmijët me normalitetin e ri?

Sipas Organizatës së Kombeve të Bashkuara për Arsimin, Shkencën dhe Kulturën, më shumë se 72% e nxënësve në botë nuk kanë më akses të arsimimit tipik.

Për shkak të koronavirusit që shkakton sëmundjen Covid-19, janë mbyllur shkollat në 186 vende të botës dhe mbi 1,3 miliardë nxënës kanë mbetur në shtëpi.

Në ditët e fundit janë rihapur disa shkolla, por nxënësit që futen në klasa duhet të ndjekin procedura të ndryshme për të parandaluar përhapjen e infeksionit.

CNN sjell mënyrën se si po zhvillohet mësimi në disa shtete të botës.