Protesta për Teatrin Kombëtar në foto

Është tensionuar situata në protestën që po zhvillohet pas shembjes së Teatrit Kombëtar.

Qytetarët kanë goditur me shishe me ujë policinë dhe janë munduar që të çajnë kordonin policor, ndërsa efektivët e policisë janë kundërpërgjigjur me forcë.