Protesta kundër shembjes së Teatrit Kombëtar në foto

Një ditë pas shembjes së godinës së Teatrit Kombëtar, pjesëtarë të Aleancës për Mbrojtjen e Teatrit, të mbështetur edhe nga përfaqësues të opozitës, u mblodhën në hyrje të pedonales, para Ministrisë së Brendshme, për të kundërshtuar këtë veprim. Përveç fjalës së artistëve dhe aktivistëve të ndryshëm, gjatë protestës ka pasur edhe momente tensioni mes vetë pjesëmarrësve.