Protesta e dytë për Teatrin Kombëtar në foto

Aleanca për Teatrin Kombëtar, e mbështetur nga opozita jashtëparlamentare u rikthye në protestë pas prishjes së godinës së teatrit. Ata e cilësojnë shembjen e teatrit cenim të demokracisë dhe dëmtim të trashëgimisë sonë kulturore. Rindërtimi i teatrit siç ishte, dhe hetimi nga SPAK për tentativë vrasje janë dy prej kërkesave të artistëve.