Yuri Kim: Mos bëni më lojëra, përfundoni Reformën Zgjedhore dhe atë në Drejtësi

22 MAJ KIM KPA frame 2932 1100x620

Ambasadorja amerikane në Shqipëri, Yuri Kim, tha se ka ardhur koha që të mos ketë më lojëra, por të realizohet Reforma Zgjedhore dhe të përmbyllet Reforma në Drejtësi.

“Shtetet e Bashkuara duan të njëjtën gjë që do dhe populli shqiptar. Duam që Shqipëria të jetë një aleat i fortë i SHBA. Duam të jeni pjesë e familjes europiane. Nuk mund ta arrini këtë pa Reformën Zgjedhore dhe Reformën në Drejtësi. Këto nuk janë gjëra me të cilat mund të bëhet pazar, por domosdoshmëri. Ka ardhur koha të mos bëni më lojëra”, tha zonja Kim.

“Është koha të realizohet reforma në drejtësi, reforma zgjedhore, siç udhëheqësit i kanë premtuar popullit shqiptar dhe njësoj sikur populli shqiptar dhe SHBA duan”.