Kosovë, arbitrat testohen për Covid-19

Përditësuar më: 1/6/2020, ora 12:44

Kosovë, arbitrat testohen për Covid-19

Përditësuar më: 1/6/2020, ora 12:44

Federata e Futbollit e Kosovës (FFK) në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë dhe Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës, kanë kryer testimin e arbitrave në prag të rifillimit të futbollit.

Testimi i gjyqtarëve, vëzhguesve dhe delegatëve të ndeshjeve është bërë në stadiumin “Fadil Vokrri” të Prishtinës.

Në Kosovë u ndaluan aktivitetet sportive më 14 mars.