Magjia e Rally Albania pranë Shëngjergjit

Të premten u zhvillua etapa e parafundit e Rally Albania, pranë fshatit Shëngjergj në Tiranë. Gara tashmë tradicionale, nisi më 7 qershor dhe përfundon këtë fundjavë. Këtë vit, për shkak të pandemisë së koronavirusit, Rally Albania u zhvillua vetëm me pjesëmarrës shqiptarë. Fotot magjike i sjell agjencia e fotografive, LSA.