Gjenden të ngordhura dy breshka të mëdha në bregdetin e Lezhës

Përditësuar më: 16/6/2020, ora 18:33
breshka lajmi

Gjenden të ngordhura dy breshka të mëdha në bregdetin e Lezhës

Përditësuar më: 16/6/2020, ora 18:33

Dy breshka me përmasa të mëdha janë gjetur në bregdetin e Lezhës, njëra në afërsi të Tales dhe tjetra në Shëngjin.

Banorët e zonës i kanë gjetur të ngordhura në bregdet.

Raste të ngjashme me specie të tilla të përmasave të mëdha kanë qenë të shpeshta ne bregdetin e Lezhës.