Sondazh: Çfarë ju pengon për t'u ushqyer shëndetshëm?
  • Çmimet e larta 93%
  • Mungesa e kohës 0%
  • Mungesë motivimi 7%
  • Lodhja fizike 0%

Infektimet me Covid, ISHSH mbyll fasonerinë në Vlorë, punonjëset protestojnë

Nga A2 CNN
22 Qershor 2020, 16:31 | Aktualitet
Infektimet me Covid, ISHSH mbyll fasonerinë në Vlorë,

Punonjëset e një  fasonerie në Vlorë protestuan para zyrës së prefektit, duke kundërshtuar mbylljen e fasonerisë ku ato punojnë.

Fasoneria në fjalë u mbyll për një afat 14-ditor me urdhër të inspektoratit shtetëror shëndetësor, pasi rezultuan 5 punonjëse të infektuara me Covid-19.

Por për punëtorët ky vendim cilësohet i padrejtë, për sa kohë respektojnë të gjitha masat dhe i dëmton shumë ata ekonomikisht.

Ndërkohë inspektorati shtetëror shëndetësor është i vendosur të mos tolerojë asnjë aktivitet që rrezikon përhapjen e koronavirusit në popullatë.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli