Efekti koronavirus, policë me monopatina në Itali

“Harrojini” makinat e shpejta apo motorët e fuqishëm, pasi tashmë policët në Itali kanë nisur patrullimet me monopatina. Kjo mënyrë e re lëvizje është bërë për të patrulluar më lehtë në korsitë e biçikletave dhe zonat e këmbësorëve.