Trafikimi i 613 kg kokaine, shtyhet sërish seanca për Çekajn

cekaj gjykate 1100x620

Gjykata e Posaçme shtyn seancën për Arbër Çekajn dhe dy të bashkëpandehurit, të akuzuar për trafikimin e 613 kg kokaine në Shqipëri.

Shkak i shtyrjes u bë mungesa e avokatëve të Arbër Çekajt.

Për shkak të situatës së përseritur, gjykata ka gjobitur me 5 000 lekë avokatin Maks Haxhia.

Seanca e radhës do të mbahet më 13 korrik.