A është kjo puna më e pisët në botë?

Izolimi në shtëpi për shkak të koronavirusit ka shkaktuar dhe një problem tjetër në të gjithë globin dhe ajo është bllokimi i kanalizimeve për shkak të mbeturinave plastike dhe të pariciklueshme.

Por këta pastrues të guximshëm mund të kenë punën më të pisët në botë ndërsa notojnë thellë në lumenj mbeturinash në Bangladesh për të ndihmuar në pastrimin e kanaleve.

Fotografitë e jashtëzakonshme tregojnë vullnetarët ndërsa pastrojnë brigjet e lumenjve që rrethojnë një kanal në Dhaka.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 3 viktima në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 70 të shëruar në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | MSH: 178 pacientë në spital, 18 në terapi intensive, 6 të intubuar
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 124 raste të reja në 24 orët e fundit