“Zhytuni” në pishinat më ekstravagante në botë

Në të gjithë botën, pishinat kanë qëndruar të mbyllura për shkak të pandemisë së koronavirusit. Ndërkohë që disa shtete përgatiten që t’i rihapin, si pjesë e masave lehtësuese pas izolimit, hidhini një sy disa prej pishinave më të bukura dhe të veçanta, që ndodhen nga Vankuveri në Turqi, nga Zvicra në Tajlandë.