Ujë dhe pica për Këshillin Politik, mbarimi i mbledhjes duket i largët

pica 1100x620

Në mbledhjen e Këshillit Politik ka ardhur furnizimi me ushqime.

Ujë dhe pica për anëtarët e Këshillit që po diskutojnë ende në mbledhjen që ka nisur në orën 18:00 dhe që mesa duket, do të përfundojë në orët e vona.