Votimet në shkollat e larta, përfundon numërimi i votave të pedagogëve

ZGJEDHJET NE UNIVERSITETE frame 324 1100x620

Përfundon numërimi i votave të pedagogëve për rektorin e Universitetit të Tiranës.

Artan Hoxha ka siguruar 54% të votave, ndërkohë që vijon numërimi i votave të studentëve për rektor.

Në kushtet e pandemisë, procesi nisi në orën 8 të mëngjesit nga çdo qendër votimi e ngritur pranë fakulteteve. Të parët që iu drejtuan kutive ishin stafet akademike të cilët kanë dhe peshën kryesore të votës 90%, ndërsa 10% e votave studentore.