U ble për 25 sterlina, ora e rrallë do të shitet për 150 000

Një orë e rrallë Rolex, si ajo që mbante Sean Connery në filmat James Bond, do të shitet mbi 150 000 sterlina kur të dalë në ankand.

Ora Submariner 6538, që është blerë për 25 sterlina në vitin 1970, sot vlen 1500 herë më shumë.

Kjo orë është krijuar në vitin 1956 nga Rolex, është 37 mm dhe ka sfond të zi me akrepa të artë.

Ankandi do të zhvillohet në 5 gusht.