Kosovë, bilanci i pandemisë mbetet i rëndë

koronavirusi Kosove 1100x620

Mbetet e rëndë situata e pandemisë në Kosovë, ku në 24 orët e fundit janë shënuar 13 viktima, duke çuar bilancin tragjik në 249 persona.

Ndërkohë, janë 249 personat që rezultojnë të prekur nga COVID-19, me numrin total që arrin në 8799.

Vatra më e rëndësishme mbetet kryeqyteti Prishtinë me 71 raste,  e ndjekur nga Podujeva me 24, Gjilani me 18 dhe Gjakova me 15 raste.