Pamje të rralla nga planeti ynë, në garë për çmimin prestigjioz të fotografisë

Liqene të ngrira, kanione ngjyrë portokalli dhe kuaj që vrapojnë të lirë nën një ujëvarë, janë disa nga fotografitë më të bukura që konkurrojnë në konkursin prestigjioz të Çmimeve Ndërkombëtare të Fotografisë.

Fotografë nga e gjithë bota kanë dërguar punët e tyre të jashtëzakonshme, ku përveç natyrës, botës së kafshëve këtë vit nuk mund të mungonte tema e pandemisë së koronavirusit dhe izolimit të pjesës më të madhe të botës.

Shfletoni galerinë e mësipërme për të parë të gjithë fotot pjesëmarrëse në konkurs.