Pamje të tjera dramatike nga Bejruti. Ja çfarë ka mbetur nga shpërthimi

Untitled collage 1100x620

Video të reja vijojnë të publikohen online nga qytetarë të ndryshëm nga shpërthimi i fuqishëm në Liban dhe pasojat që ai la pas.

Në imazhe shihet qartë shkatërrimi “apokaliptik” në zonat përreth magazinave të portit, deri në një rreze që sipas autoriteteve shkon 10 km.

Pak më parë autoritetet raportuan mbi 50 viktima nga shpërthimi, por bilanci mund të rritet pasi numri i të plagosurve është shumë i madh.