Mesazhi i presidentit: Të mbrojmë Kushtetutën, do kthehemi në shina

Mbulim Meta frame 222 1100x620

Presidenti Ilir Meta ka përcjellë një mesazh për politiken, duke kujtuar ditëlindjen e bashkëkryetarit të komisionit për kushtetutën, Sabri Godo.

Kreu i shtetit thotë se 2 dekada nga votimi me referendum I Kushtetutës në nëntor 1998, kupton se sa e rëndësishme është mbrojtja e Kushtetutës dhe se cilat janë pasojat që sjell dhunimi i saj.

Sot është ditëlindja e shkrimtarit dhe politikanit të shquar, Sabri Godo. Na mungojnë sot në veçanti urtësia, toleranca…

Posted by Ilir Meta on Saturday, August 8, 2020

Presidenti thekson se rivendosja e themeleve të demokracisë, të shtetit të së drejtës dhe llogaridhënies është detyrimi ndaj së ardhmes europiane të vendit.  “Do kthehemi në shina”, shkruan  Meta në mbyllje të postimit te tij.