Himarë, IKMT kallëzon 4 zyrtarë të Bashkisë

Himara 1100x620

Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit ka kallëzuar penalisht 4 zyrtarë të Bashkisë Himarë.

Zyrtarët e Inspektoratit të Mbrojtjes së Territorit  janë akuzuar për shkelje dhe shpërdorim detyre për sa i përket detyrave të tyre për mbrojtjen dhe kontrollin e territorit.

Bëhet fjalë për kryeinspektorin e IMT në atë bashki, Renato Hodaj, si dhe inspektorët Melseid Nelaj, Erion Zenelaj dhe Dhimitër Balaj,