Rrufe në qiell të hapur, fenomeni i çuditshëm në Florida

31953582 0 image a 3 1597419339054 600x338

Një burrë në Florida ka regjistruar një fenomen të çuditshëm ndërsa një rrufe godet një palmë ndërsa qielli është i hapur dhe nuk ka re.

Ngjarja është regjistruar nga makina e burrit, i cili ndodhej shumë pranë vendit ku goditi rrufeja.

Në video dëgjohet dhe zhurma e bubullimës dhe shihet që palma përfshihet nga flakët.