Në rrugë prej 3 ditësh, pamje me dron të qytetarëve që qëndrojnë në Kapshticë

Vijojnë prej 3 ditësh vuajtjet e shqiptarëve në pikat kufitare që duan të kalojnë për në Greqi.

Nga dita e sotme kanë hyrë masat e reja të vendosura nga autoritetet greke dhe për këtë arsye është pezulluar puna në Kapshticë pasi kanë kaluar 300 qytetarët e lejuar.

A2 ka siguruar video nga lart të qindra qytetarëve që presin në radhë për të kaluar në anën greke.