Rolling Stones arkëtojnë 65 milionë dollarë në një vit

rolling 1100x620
S_ 115

The Rolling Stones janë renditur ndër grupet më fitimprurëse të vitit 2019, pasi kanë arkëtuar plot 65 milionë dollarë.

Mes këngëtarëve që kanë siguruar fitime marramendëse gjatë vitit të shkuar renditen Ariana Grande dhe Elton John.

Fitimet llogariten nga të ardhurat e siguruara nga turet muzikore, publikimet dhe transmetimet në kanalet muzikore dhe Youtube.