Dimër në Australi, banorët dhe kafshët shijojnë dëborën e pazakontë

Ndërsa Kalifornia digjet nga zjarret, Australia po përjeton një dimër tepër të pazakontë. Banorët, por edhe kafshët kanë përfituar nga rasti për të shijuar dëborën që shihet tepër rrallë në këtë kontinent.