Rama heq maskën: Bëni si thonë mjekët, por mos bëni si bëj unë

Ishim mësuar të merrnim leksione gati çdo ditë nga kryeministri për mënyrën si të mbroheshim nga Covid, por sot Rama jep një leksion të ri.

“Maskat jashtë mos i mbani, mjafton të rrini larg dhe të mos përqafoheni”.

Teksa ishte në takim me mjekët, kryeministri ka gjetur kohë të tregojë edhe pikëpamjen e tij të re ndaj këshillave rigoroze të OBSH për mbajtjen e maskës duke e kundërshtuar atë sipas mënyrës së tij.

I qetë dhe i çlodhur në pamje, Rama i referohet disa vendeve perëndimore që nuk e mbajnë më maskën.