Bon Jovi frymëzon gjatë pandemisë me “Do what u can”

bon jovi 1100x620

Jon Bon Jovi po përpiqet të jetë frymëzues edhe për të tjerët në këtë periudhë pandemie.

Në videon e re muzikore “Do what u can”, ai shfaqet në rrugët e shkretuara të Nju Jorkut, duke përshëndetur heronjtë e pandemisë, mjekët dhe infermierët, bashkë me to edhe oficerët e policisë.

Kënga është pjesë albumit të tij të ri “Bon Jovi 2020”, që pritet të publikohet më 2 tetor.