Nxjerrin nga varri të afërmit për të kaluar kohë me ta, tradita e çuditshme në Indonezi

Skena të pabesueshme janë parë në Indonezi gjatë një rituali ku njerëzit nxjerrin nga varri paraardhësit e tyre për të kaluar kohë me ta.

Anëtarët e komunitetit Toroja nxjerrin të vdekurit nga varri, i pastrojnë, i veshin, i ndezin cigare dhe bisedojnë me ta njësoj sikur të ishin gjallë.

Kjo gjë bëhet si pjesë e një rituali të përvitshëm, pasi ky komunitet beson në lidhjen mes jetës dhe vdekjes.