Zbulohet garazhi i mbushur me makina klasike luksoze

Një garazh i mbushur me makina të vjetra luksoze është zbuluar në Surrey të Anglisë.

Garazhi ndodhej në një pronë të braktisur prej vitesh dha makinat që kanë një vlerë prej më shumë se 1 milion dollarësh ishin të mbuluara nga pluhuri.

Një prototip i Bristol Bullet, një Bentley Continental Flying Spur dhe një taksi Beardmore e vitit 1957 janë disa nga makinat e zbuluara nga një djalë që po bënte video për YouTube.