Shpërthimi i jahtit “fluturon” gruan në det

Kamerat e sigurisë kanë filmuar momentin e frikshëm kur shpërthimi i motorit të një jahti të vogël hodhi në ajër një grua që ndodhej mbi të në ato momente.

Ngjarja është regjistruar në portin e Ponzas në Itali, ndërsa familja që udhëtonte një jaht po e furnizonte atë me karburantin e nevojshëm për të vijuar udhëtimin.

Fatmirësisht nga shpërthimi nuk pati asnjë të lënduar, megjithatë paniku dhe dëmet në jaht ishin shumë të mëdha.