Tatuazhet më të çuditshëm kushtuar koronavirusit

Pandemia e koronavirusit prej muajsh ka hyrë thellë në mendjen e çdo njeriu në mbarë globin dhe për shumë ka ndryshuar mënyrën e jetesës apo të sjelljes.

Ka dhe nga ata që këtë moment të rëndësishëm të historisë së rruzullit tokësor e kanë jetësuar në trupin e tyre përmes tatuazheve.

Në fotogalerinë e mësipërme vijnë tatuazhet me të çuditshme dedikuar virusit dhe mjekëve të frontit të parë që përballen me të.