Uragani “Laura”, 14 viktima në Luiziana të Teksasit

laura uragan 1100x620

Uragani “Laura” u ka marrë jetën të paktën 14 personave në Luiziana të Teksasit.

Mes viktimave, 5 humbën jetën prej rrëzimit të pemëve, ndërsa një tjetër u mbyt nga vërshimi i ujërave.

Të tjerët u helmuan nga monoksidi i karbonit si pasojë e keqfunksionimit të gjeneratorëve.

Njoftimin e dhanë vetë autoritetet, sipas të cilave, qindra mijëra të tjerë vuajnë për momentin mungesën e ujit të pijshëm dhe energjisë elektrike.