Lady Gaga, 9 veshje dhe 9 maska të ndryshme në “MTV Video Music Awards”

Lady Gaga u bë protagoniste në ceremoninë e ndarjes së çmimeve për videoklipet më të mira të vitit.

Në “MTV Video Music Awards”, gjatë ceremonisë virtuale të organizuar në Nju Jork, këngëtarja e famshme mori 3 çmime dhe ndërroi 9 herë veshjen e saj gjatë mbrëmjes.

Sigurisht, me ndërrimin e veshjes nuk mund të mungonte edhe ndërrimi i maskës po kaq herë.