Infektohet me koronavirus dhe Silvio Berlusconi

MB BERLUSCONI PE frame 592 1100x620

Forza Italia bën me dije se pas një kontrolli mjekësor rutinë, ish-kryeministri italian, Silvio Berlusconi, ka rezultuar i prekur me koronavirus.

Ish-kryeministri është karantinuar në rezidencën e tij në Arcore ku do të kalojë dhe 14 ditë në izolim.

Forca politike që ai përfaqëson deklaron se Silvio do të punojë nga shtëpia dhe do të jetë gjithmonë në mbështetje të kandidatëve të qendrës së djathtë në zgjedhjet rajonale dhe administrative.