Protestat në Unazën e Re, Gjykata pushon një nga procedimet

balliu polici 600x338

Gjykata e Tiranës pushoi një nga procedimet për protestat e kryera në Unazën e Re.

I proceduar ishte edhe ish-deputeti i Partisë Demokratike, Klevis Balliu.

Ishte vetë prokuroria që erdhi në gjykatë me kërkesën e pushimit të hetimeve për organizim dhe tubim të paligjshëm.