Trump i dhuron Vuçiç “Çelësin e Shtëpisë së Bardhë”

shtepia e bardhe 600x338

Për të vlerësuar angazhimin në bisedimet në Uashington, mes Kosovës dhe Serbisë, presidenti Donald Trumpi i ka dhuruar homologut Vuçiç, në mënyrë simbolike “Çelësat e Shtëpisë së Bardhë”.

Dhurata simbolike vjen pas marrëveshjes historike ekonomike të nënshkruar mes presidentit Aleksandër Vuçiç dhe kryeministrit Avdullah Hoti, pas takimit dy ditor në Uashington dhe në praninë e Presidentit të Shteteve të Bashkuara.