Marrëveshja në zyrën “Ovale”, Biden: Kosova shtet i pavarur, jo pjesë e Serbisë

KALENDARI 20 NENTOR frame 1176 1100x620

Kandidati demokrat për zgjedhjet presidenciale në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, komenton marrëveshjen e nënshkruar në Shtëpinë e Bardhë.

Ish-zëvendëspresidenti amerikan, thotë se Kosova duhet të jetë shtet i pavarur dhe jo pjesë e Serbisë.

“Nuk e di se çfarë përmban marrëveshja. Ajo që mendoj unë sa i përket Serbisë dhe Kosovës është kjo: Kosova duhet të jetë shtet I pavarur, jo pjesë e Serbisë”, u shpreh Biden.