Victor, një Aston Martin që edhe James Bond do ta ngiste me vështirësi

Aston Martin sapo ka nxjerrë në shitje një prej makinave më të shpejta dhe të fuqishme që ka prodhuar ndonjëherë. Prodhuesi britanik e ka quajtur makinën më të re Victor, një model tepër i rrallë që ka në përbërje pjesë nga mjete te ndryshme të prodhuara së fundmi nga Aston Martin, si One-77, Vulcan dhe Valkyrie. Për të qëndruar në sintoni me modelet e veta më të shtrenjta, Aston Martin i ka vendosur një çmim prej 2 milionë paundësh modelit Victor.

Si të gjitha makinat e veçanta, Victor është krijuar në divizionin “Q” të Aston Martin, frymëzuar nga James Bond. Me një motor 7,3 litra me 12 pistona, Victor ka 836 kuaj fuqi që, i shoqëruar me marshe manuale, do t’i ofrojë shoferit emocionet e makinave tradicionale. Aston Martin thotë se kjo është makina më e fuqishme për përdorim në rrugë që ka ndërtuar ndonjëherë.