Fundoset një tjetër anije në Gjirin e Vlorës, do shërbejë si atraksion turistik

Autoritetet portuale dhe ushtarake kanë realizuar fundosjen e një anije tjetër në Gjirin e Vlorës me qëllim për ta kthyer në një atraksion turistik.

Anija ushtarake e tipit frigorifer u fundos shumë pranë anijes italiane spital dhe pritet të kthehet në një vend të frekuentuar nga adhuruesit e botës nënujore.