Vlorë, dy mësuese me koronavirus, 3 të tjera presin tamponin

vlore shkolla 600x338

Dy mësuese, në qytetin e Vlorës, janë konfirmuar me koronavirus dhe nuk janë paraqitur sot në ditën e parë të shkollës.

Gjithashtu, në karantinë janë edhe 3 mësuese të tjera të ciklit të ulët, të cilat janë në pritje të tamponit.

Ndërkohë, nxënësit janë në pritje të mësueseve zëvendësuese.