“Forbes” publikon listën e 10 futbollistëve që fitojnë më shumë

Revista “Forbes” ka publikuar listën e 10 futbollistëve që fitojnë më shumë gjatë një viti.

Në të ardhura përfshihet paga vjetore dhe fitimet nga reklamat.