Ikën Borchardt, emërohet kreu i ri i Prezencës së OSBE-së në Shqipëri

vincenco del monaco ambasadori i ri i osbe 1100x620

Vincenzo Del Monaco është kreu i ri i Prezencës së OSBE-së në Shqipëri.

Ambasadori italian, i cili ka qenë ambasadori italian në Malin e Zi dhe në Armeni, zëvendëson në këtë post Bernd Borchardt.